Sobre mi

Arnau Oliveres Künzi | Acupuntura i medicina xinesa

Titulat en Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa per l’Escola Superior de MTC i en Shiatsu per l’escola Ki Ai de Barcelona. Vaig cursar un programa d’estudis sinomèdics sota la tutela de Bai Xinghua a Beijing.

He col·laborat amb l’escola de Medicina Clàssica Xinesa de Barcelona, dirigida per Manuel Moreno; he participat en la revisió de la App Un Manual de Acupuntura per IOS i Android; he revisat la traducció de Pere Garcia Carreté del llibre Acupuntura, el holismo visible, de Bai Xinghua, editat per la Fundació Europea de MTC; i també he fet de fotògraf pel llibre Tuina de Joaquim Planas Ramírez, editat també per la Fundació Europea de MTC.

A la consulta practico acupuntura i moxibustió, massatge tuina i shiatsu, aplico tractaments d’acupuntura japonesa indolora per a infants i dirigeixo la sessió perquè simultàniament al tractament d’un transtorn o una dolència es dugui a terme el yangsheng –cultiu de la vida, en xinès–, és a dir, un desenvolupament de les capacitats internes dirigit a recobrar una plena vitalitat.

Sóc autor dels blogs ecopuntura.cat i sufi.cat, i dels llibres Una medicina viva. Perspectivas en torno a la medicina china, publicat per La liebre de marzo l’any 2013 i Contra el supremacisme i el fonamentalisme, publicat el 2020.